Red Sand je kompanija koja se bavi iznajmljivanjem štampača i multifunkcijskih uređaja za skeniranje, štampanje i kopiranje. Naši osnivači i zaposleni su dugogodišnji profesionalci koji se bave uvozom, prodajom i servisom biro-tehničke opreme brenda RICOH na tržištu Balkana već nekoliko decenija.

Postavljajući temelje kompanije Red Sand hteli smo da spojimo iskustvo i tradiciju sa savremenim procesnim pristupom u organizaciji i realizaciji svih budućih projekata.

Saradnju sa kompanijom RICOH, preko ovlašćenih dilera, kako u zemlji, tako i u inostranstvu kompanija ostvaruje od početka obavljanja delatnosti i ona traje do danas. Čitav spektar proizvoda, usluga i rešenja koje nudimo svojim klijentima bazira se isključivo na rešenjima kompanije RICOH.

U našoj ponudi nalazi se čitava gama uređaja od najmanjih štampača do najmoćnijih proizvodnih pogona za štampu.

Pored širokog spektra RICOH uređaja kompanija nudi i najsavremenije sisteme za upravljanje dokumentima, kao i software koji može da poboljša produktivnost i obradu dokumenata u svim preduzećima.

Kvalitetan servis kao imperativ!

Deo kompanije na koji smo posebno ponosni čini servis. Kroz svoj dugogodišnji rad naši serviseri su se suočavali sa zadacima koji su vrlo često podrazumevali prilagođavanje rešenja potrebama klijenata bez obzira na veličinu i geografsku poziciju organizacije.

Na šta smo fokusirani?

Fokus kompanije je projektovanje i optimizacija štampe koji kroz primenu softverskih rešenja naših partnera iz kompanije RICOH doprinose povećanju poslovnosti i sve većim uštedama.

Fokus zaposlenih je konstantan napredak i učenje. Digitalna transformacija je oblast u kojoj, takođe, uz pomoć, relevantnih partnera podržavamo nekoliko ozbiljnih projekata iz raznih industrija.

Iskustvo kompanije i poslovne kompetence se neguju kroz odnose sa partnerima iz regiona i prenose na sve zaposlene.

Društvena odgovornost kao neizostavna komponenta poslovanja!

Poslujući kao društveno odgovorna kompanija Red Sand, se trudi da pruži podršku sportskim, naučnim i dobrotvornim organizacijama i skupovima.